Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Wings For Life World Run: fă parte din echipa ambasadorului tău preferat!

wings

În 2014, la prima ediție a Wings for Life World Run, peste 35.000 de persoane au alergat pentru cei care nu o pot face, reușind, astfel, să strângă 3 milioane de euro. Banii s-au investit în cercetări pentru tratarea leziunilor măduvei spinării realizate de instituții de renume precum Harvard Medical School, Cambridge University sau Charite Berlin.

Anul acesta putem alerga din nou pentru a aduce speranță în sufletele celor care-și doresc să se descopere soluția unei vieți normale și pentru ei. O existență cu picioarele pe pământ.

Alergând. Wings for Life World Run 2015 aduce oamenii împreună, însă de această dată într-o formulă fără precedent. Pe 5 mai 2015 aveți ocazia de a duce la bun sfârșit o promisiune pe care v-ați făcut-o de Anul Nou – aceea de a fi mai buni. Sau ocazia de a ridica moralul familiei, al prietenilor, ori al colegilor din compania în care vă desfășurați activitatea profesională, arătând cât de important este spiritul de echipă și demonstrând, în același timp, că ai voștri sunt cei mai bun. Toate acestea într-un cadru distractiv și cu scop caritabil.

Pentru ediția acestui an puteți alege să faceți parte din echipa unuia dintre ambasadorii români ai Wings for Life World Run: Mihaela Radulescu, Toma Coconea, Dani Otil, Daniel Osmanovici, George Balta, Andrei Rosu sau Alexandru Nicolau.

Dacă nu vă doriți să faceți parte din echipa unuia dintre ambasadori, vă puteți crea propria echipă – la care se pot înscrie prieteni, colegi sau membrii familiei ce vor alerga alături de voi. Această alegere este gratuită, singura taxă de înscriere, cea individuală, fiind redirecționată în întregime către Fundația Wings For Life World Run, toți mergând către cercetare, cu scopul de a se găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării. Participarea la cursă, evident, nu este obligatorie, dar ar putea fi o bună ocazie pentru voi de a demara, în acest fel, un program sănătos de viață, pentru a fi în formă, a rămâne sănătos și, în același timp, pentru a întinde o mână celor care au nevoie de acest tip de ajutor.

Cine poate participa?

Oricine. De la 18 până la 100 de ani, orice persoană care aleargă sau se află într-un scaun cu rotile, de pe întreg mapamondul, se poate înscrie într-o echipă. Cluburile se pot întrece între ele, companiile își pot provoca sucursalele. Ba chiar pot concura universitate versus universitate. Iar asta în una sau mai multe locații Wings For Life World Run.

Unde se poate alerga?

Oriunde. Indiferent de locație, cei înscriși pot alerga în aceeași echipă sau în echipe diferite. Distractiv este faptul că membrii unei familii, de exemplu, pot concura unii împotriva celorlalți.

Cum ne alăturăm unei echipe?

Simplu. Dacă există deja o echipă formată, putem face parte din ea. În caz contrar, se creează propria echipă publică sau privată. Puteți face parte din maximum trei echipe, fiecare pas contribuind la distanța parcursă de întreaga echipă și, implicit, la plasarea ei în topul celor mai bune echipe.

Ediția Wings For Life World Run 2015 poate fi a echipei voastre. Nu uitați că puteți oricând face parte din echipa unui ambasador român!. Sunteți așteptați la start cu surprize, premii și o experiență de neuitat alături de ambasadorul preferat.

Pentru mai multe detalii accesați:

www.wingsforlifeworldrun.com

Facebook:

https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun?fref=ts

https://www.facebook.com/events/1534836163420297/?fref=ts

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required