Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Semințele de chia și o rețetă specială pentru dimineți energice

Main seminte de Chia

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Nimic străin de cunoștințele voastre culinare. Însă contrazicerile au apărut doar ca răspuns la întrebarea: ok, și ce trebuie să consumăm, mai exact? Sau, de fapt, ce înseamnă un mic dejun sănătos?

Cei de la BonAppetit ne prezintă o rețetă sănătoasă bazată pe semințele de chia. Chia face parte din familia mentee și semințele ei sunt pline de minerale, vitamine și acizi grași. Conțin chiar mai mult calciu decât laptele și sunt bogate în omega3. Chia este cuvântul mayaș pentru putere, de aici și importanța lor în compoziția micului dejun – pentru a ne ajuta să ne energizăm diminețile mult mai ușor și eficient.

Rețeta propusă de BonAppetit este Budinca de Iaurt cu semințe chia. Ingrediente:

• Două căni de iaurt natural
• O lingură și jumătate de semințe chia
• O lingură sirop de agave
• Boabe de cacao, semințe de floarea soarelui și nucă de cocos prăjită

Modul de preparare este simplu. Iaurtul se amestecă împreună cu semințele de chia și siropul de agave într-un bol. Acoperiți și lăsați la rece pentru aproximativ 12 ore, apoi se consumă cu boabele de cacao, semințele de floarea soarelui și nuca de cocos prăjită. De menționat că această rețetă se prepară seara și e numai bună de mâncat se servește dimineața.

Vă urăm să aveți parte întotdeauna de dimineți energice cu un mic dejun sănătos și inedit!

Sursa: Huffingtonpost.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required