Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cel mai compact mijloc de transport

Screen Shot 2014-06-11 at 10.06.08

Nu e vorba chiar despre un mijloc de transport în adevăratul sens al cuvântului. Nu vă imaginaţi că este vorba despre o maşină pe care o împachetaţi în aşa fel încât să o puteţi băga în buzunar, dar Trikelet este undeva pe acolo.
Trikelet este cel mai mic şi cel mai compact mijloc de transport electronic şi este potrivit mersului până la muncă. Trinkelet este un vehicul pe trei roti, aşa că nu trebuie să vă chinuiţi prea mult cu echilibrul. Nu trebuie să ştiţi să mergeţi pe bicicletă. Nu este extrem de rapid, dar puteţi să vă depăşiţi colegii până la cafeneaua din colţ şi să vă întoarceţi înapoi la muncă pentru a vă bucura de pauza de masa.
Dar ceea ce îl face pe Trinkelet interesant nu este viteza şi nici faptul că nu este ca o bicicletă, ci că este compact. Este creat în aşa fel încât poate fi împăturit pentru a fi mai uşor cărat sau chiar pus în portbagajul maşinii, în cazul în care aţi dorit să îi luaţi copilului vostru mai mult decât o trotinetă.
Da, ştiu. Sună chiar bine şi o vreţi. Din păcate, Trinkelet nu este valabilă pe piaţă pentru că cei care au creat-o au nevoie de fonduri şi aşteaptă sponsorizări. Însă, e frumos să ne imaginăm un viitor cu oameni îmbrăcaţi la costum care merg cu un Trinkelet la muncă, nu?

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required