Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Chandelier cu Sia la Ellen Show

sia

Sia este o cântăreață și cantautoare australiană foarte cunoscută pe plan mondial și foarte apreciată în industria muzicală de pe întreg mapamondul. Genurile abordate de ea sunt downtempo, jazz și pop. În prezent are cinci albume de studio, iar celebritatea i-a fost asigurată de colaborările cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta, Rihanna, Beyonce sau Madonna.

De curând a interpretat live cea mai nouă piesă Chandelier în cadrul emisiunii Ellen Show, unde a vrut să și recreeze videoclipul. Sia a ales să cânte cu spatele la public, într-un colț, din cauza fobiei de a apărea în public sau la TV. Ellen a ținut să asigure spectatorii și telespectatorii că este chiar Sia cea care cântă. O voce inconfundabilă!

Interpretarea live a piesei a fost breathtaking, iar micuța dansatoare Maddie Zeigler a făcut senzație prin mișcările artistice ale dansului contemporan.

VIDEO ORIGINAL

Interpretare Ellen Show

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required