Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Hipstorie, liderii lumii reimaginați ca hipsteri

Mari lideri ai lumii au devenit hipsteri

Amit Shimoni a realizat proiectul HIPSTORY în care și-a imaginat cum ar arăta marii lideri ai lumii dacă ar fi hipsteri.

Proiectul lui Amit are la bază o serie de ilustrații care, susține autorul, l-au făcut să se gândească la diferențele dintre acești mari lideri ai lumii.

Generația ”Y” este în mod constant foarte atentă la felul în care domeniul fashion și stylul evoluează. Este modul acestei generații de a se exprima în timp ce tinde să nu dea atenție ideologiilor mai mari.

Proiectul Hipstorie își reimaginează marii lideri ai lumii și îi plasează în alte vremuri și în alt tip de cultură.

Amit Shimoni spune că pentru a realiza proiectul a petrecut luni întregi la conceperea ilustrațiilor. Cu toate acestea, nu regretă și este de părere că efortul a fost pe măsură.

Proiectul lui Amit nu dorește să critice ci mai de grabă să ne facă să reflectăm asupra noastră și asupra figurilor importante care ne influențează.

Sursă: http://www.boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required