Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

“Iubește-mă în doze mici” – așa ne-a șoptit trupa Taxi

taxi

După ce în luna martie au lansat piesa “Iubește-mă în doze mici” la Neatza cu Răzvan și Dani, trupa Taxi, una din trupele preferate ale Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg, au lansat și videoclipul piesei în cadrul aceleiași emisiuni. Este evidentă prietenia dintre Mihaela și trupa Taxi din moment ce băieții au ales ca premiera videoclipului să aibă loc odată cu lansarea cărții Cum iubesc bărbații. Dublu eveniment de suflet!

Protagoniștii clipului sunt Vladimir Drăghia şi Ana Odagiu, ca personaje principale, dar şi vedete precum Bogdan Albulescu în rol secundar.

Componenții trupei Taxi ne-au obișnuit să zâmbim așa că firul poveștii de dragoste ușor sufocantă se termină într-o notă amuzantă.

Piesa „Iubeşte-mă în doze mici“ se regăseşte pe albumul „15“ pe lângă multe alte surprize concepute special pentru ascultătorii și fanii lor. De ce se numește albumul 15? Ei bine, trupa a împlinit 15 ani de existență în industria muzicală, iar pe album, deloc surprinzător, se află 15 piese.

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi, a fost dintotdeauna apreciată pentru umorul inteligent din versuri, mesaje emoționante și linii melodice ce bucură auzul la orice oră din zi și din noapte.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required