Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Jerry Seinfeld spune adevărul despre advertising

Screen Shot 2014-10-08 at 11.44.27 AM

Comediant, actor și producător, Jerry Seinfeld a ținut un discurs șocant, însă incredibil de sincer, în cadrul Advertising Week din New York. Jerry a vorbit în fața publicului datorită premiului pe care l-a câștigat, participând la Premiile anuale CLIO, acordate pe plan internațional pentru merite deosebite și proiecte care au dat rezultate excelente în domeniul advertising-ului.

Seinfeld este întru totul de acord cu minciunile expuse în reclame sau clipurile de promovare ale multor produse pentru că, așa cum o spune chiar el, iubește să mintă. La finalul speech-ului, acesta a menționat că în publicitate totul se construiește în jurul dorințelor producătorului sau ale companiei. Și chiar dacă aceste dorințe sau nevoi nu sunt îndeplinite, măcar toată lumea e fericită că a văzut că este promovat produsul pe care-l deține.
Cred că, petrecând mult timp din viața ta păcălind oameni nevinovați să achiziționeze produse de care nu au nevoie și de proastă calitate pe deasupra, este o excelentă modalitate de a-ți folosi energia.


Sursa: YouTube.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required