Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Premiile de fotografie pentru iPhone 2014

Competiția din acest an a fost una foarte grea, întrucât s-au înscris fotografi profesioniști și amatori de pretutindeni și toți foarte buni. Acest concurs se desfășoară din anul 2007 și a devenit o sursă de inspirație pentru toți fotografii mai timizi din toată lumea.

Aflată la a șaptea ediție, competiția a primit mii de înscrieri pentru toate cele 17 categorii printre care menționez: animale, copii, copaci sau apusuri. Aceste imagini s-au realizat doar cu ajutorul iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului și a aplicațiilor specifice pentru editarea fotografiilor.

Anul acesta s-au desemnat 54 de câștigători, iar pe primul loc s-a situat Julio Lucas din Bradenton, Florida cu un peisaj glaciar superb.

castigator iphone

Iar aici aveți o galerie cu alți câștigători ai competiției:

Sursa: IPPawards

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required