Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Se întâmplă și pe podiumuri mai mari!

model1

Perfecțiunea unei prezentări de modă poate suferi în orice moment. Chiar dacă un designer vestimentar își dorește ca fiecare detaliu al piesei de colecție să fie exact cum și-a imaginat, etalările de pe catwalk sunt imprevizibile, mai ales că în prealabil nu se repetă decât intrările, ieșirile și prezentarea propriu-zisă, fără ca modelele să poarte și costumațiile.

Una peste alta sau cu un picior peste altul, căzăturile sunt surprinse în imagini și, chiar dacă modelele nu s-au rănit, publicului i-a fost smuls un zâmbet.

Uneori se simte nevoia unei pauze de la seriozitatea unei prezentări de modă. Iată în ce ipostaze au fost surprinse modele din întrega lume… sau mai bine-zis, au fost prinse pe picior greșit, dacă ne înțelegeți ☺!

Sursa: sadanduseless.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required