Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

The Road to Rio – călătoria în lume nu a fost nicicând mai amuzantă

rio

Dacă vă întrebați ce mai vedem la TV, răspunsul este unul retoric din moment ce avem parte de atâtea emisiuni culturale și amuzante. Desigur, ne-am cam săturat să tot vedem conflicte politice și același scenariu televizat al vieților mondene on and on again.

Există, însă, o cale de scăpare din acest loop continuu. Bănuiesc că ați observat cum emisiunile din afară au încercat (și reușit în același timp) să transforme cu nonșalanță emisiuni culturale care păreau destul de boring în ceva mai interactiv, mai entertaining.

Și am început căutările. Ne-am interesat, ne-am documentat și, iată că nu am fost dezamăgiți! Am găsit BBC Knowledge, considerat o revoluție în ceea ce privește divertismentul de documentare prin variata sa grilă de programe.

Și am văzut și că de pe 18 iunie se va da startul unei călătorii în jurul lumii plină de umor și experiențe absolut ilare cu ajutorul a doi comedianți, Mark și Henning Wehn.

Emisiunea se numește The Road to Rio, iar protagoniștii vor traversa mai multe țări pentru a ajunge la Rio cu ocazia FIFA 2014 WORLD CUP.

Mark și Henning vor explora culturi și vor cunoaște oameni, toate acestea relatate în stil stand-up comedy. Adică vor râde în localuri football related, se vor confrunta cu situații inevitabile pe drum, vor gusta din bucătăriile locale și se vor întâlni cu fotbaliști faimoși care le vor dezvălui secretele din spatele fotbalului.

În loc de concluzie voi spune că ne putem ușor documenta zâmbind și, în același timp, putem zâmbi documentându-ne în fața televizorului.

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required