Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

7 motive pentru care ar trebui să te deconectezi în vara asta

165183786

Suntem conectaţi la tehnologie mai mult ca oricând. Avem zeci de mii de aplicaţii pe telefon care ne uşurează mai mult sau mai puţin viaţă. Psihologii susţin că nu ne-ar strica o pauză, aşa că noi vă prezentăm şapte motive pentru care ar trebui să te deconectezi în vara asta.

1. Îi vei da creierului tău o pauză binemeritată.

Pe lângă jobul tău propriu-zis, verificarea tuturor site-urilor, mail-urilor şi notificărilor este un job în plus. Centrul de Cercetare din Pew a descoperit că 67% din utilizatorii de smartphone îşi verifică telefonul chiar şi când nu primesc notificări. Închide-ţi toate gadget-urile. Creierul tău o să-ţi mulţumească.

2. O să fii un angajat mai bun.

Tot acelaşi centru de cercetare susţine că 60% din angajaţii care sunt dependenţi de smartphone au o performanţă mai scăzută la muncă şi muncesc cu patru ore în plus faţă de cei care nu sunt. Fă-ţi o favoare şi închide-l atunci când munceşti.

3. O să te simţi mai puţin stresat.

Potrivit cercetătorilor britanici, un smartphone îţi poate creşte nivelul stresului dacă îl foloseşti în mod excesiv. Relaxează-te!

4. O să ai timp să construieşti relaţii reale

Dacă renunţi la gadget-uri în vara asta şi îţi trăieşti viaţa în afara spaţiului virtual o să ai ocazia să cunoşti oameni şi să îţi faci prieteni noi.

5. O să scapi de sentimente negative

Nu de puţine ori eşti martor la discuţii în contradictoriu, critici la adresa ta şi tot felul de subiecte de natură negativă. Nu ar fi mult mai uşor dacă ai putea să le eviţi? Spaţiul virtual e plin şi de energii negative, nu numai pozitive. Evadează din virtual în real!

6. O să dormi mai bine

Potrivit unor studii recente, majoritatea utilizatorilor de smartphone dorm cu telefonul lângă pat şi se trezesc la fiecare notificare pentru a o verifica.

7. O să trăieşti vara la maximum!

Dacă te deconectezi de la social media o să te bucuri de vară.
Dacă încerci să te deconectezi de la viaţa virtuală viaţa ta se va îmbunătăţi semnificativ. Însă nu exagera, ia-ţi “doza zilnică” de mihaelaradulescu.ro.

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required