Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Buzzfeed: 8 factori cancerigeni

Cancer-Fighting-Foods

În fiecare zi aflăm că anumite alimente sau activităţi sunt cancerigene. Cei de la Buzzfeed au făcut un top :

1. Carnea procesată crește pericolul apariției cancerului și a bolilor de inimă. Dacă mâncaţi mai puţin de 200 de grame de carne procesată pe zi vă puteţi prelungi viaţa
2. Popcornul la microunde
Punga în care se află popcornul conţine o toxină pe care o putem întâlni în teflon. Oamenii de științăştiinţă au testat efectele popcornului asupra animalelor de laborator. Animalele care au mâncat popcornul au devenit infertile sau au făcut cancer.
3. Somonul afumat este contaminat cu tot felul de chimicale cancerigene precum antibiotice şi pesticide.
4. Chipsurile sunt prăjite la temperaturi ridicate ca să devină crocante, iar acest proces poate elibera o toxină pe care o putem găsi în ţigări.
5. Alcoolul
Potrivit cercetătorilor, abuzul de alcool poate duce la cancer de esofag, ficat, colon şi sân.
6. Radiaţii ultraviolete
În cazul radiaţiilor UV expunerea directă duce la cancer în majoritatea cazurilor. Aparatul în care ne bronzăm la solar produce radiaţii UV.
7. Noxele eliberate de benzină pot cauza modificări în ADN şi cancer.
8. Parabenii se găsesc în fardurile pe care le folosim cu atâta încredere şi sunt “responsabili” pentru cancerul la sân.

Sursă foto: www.healthmango.com

Tag-uri: , , , ,

7 Responses to “Buzzfeed: 8 factori cancerigeni”

 1. danadavid1@hotmail.com' Daniela Garcia Buda says:

  Trist si nu stiu in ce masura este adevarat. Mama mea a murit in urma cu
  un an… nu e era o carnivora, nu consuma alcool, ca sa nu mai vorbim
  de popcorn sau salmon… singura explicatie pe care o pon expune…
  radiatiile solare, in rest nimic…. doar un gol in suflet si in viata
  mea pentru ca nu mai pot rosti cuvantul mama…

 2. sw33t_boy4sw33t_girl@yahoo.com' Ionel Oltean says:

  Pe tema asta mai exista un clip foarte educativ al unui Domn doctor roman,un discurs in cadrul unui seminar,in care povesteste pe larg despre acestea,este genial iar dupa ce il vezi,,,imposibil sa nu reactionezi..si sa iti dea de gandit.Daca am voie,ii voi da si numele.

 3. aghinieioana@yahoo.com' oana says:

  Depinde ce mananci dar depinde si de starea ta emotionala, stresanta, “maniaco- depresiva “(glumesc…), pentru ca daca te consumi de la orice, sau pentru orice… poti sa fii tu si vegan ca tot se prinde boala de tine , ca organismul trebuie sa descarce cumva energia negativa.

 4. dana.gornea@yahoo.com' Dana tiza says:

  Daniela, imi pare rau…
  Ionel Oltean, da-ne numele sa ne documentam..

 5. dr_alinutza2005@yahoo.com' Aliña Batalarean says:

  Vreau sa va spun despore produsele de la Forever Living.Puteti face detoxifierea de trei oro PE an pentru a mai reduce riscurile de imbolnavire.Mai bine preveniti,decat sa tratati!Va spune un medic care vede o granada de cancere la tineri,dar care vede si vista dezechilibrata in care traiesc Multi!

 6. dr_alinutza2005@yahoo.com' Aliña Batalarean says:

  Scuze ptr greselile CE au aparut …..va rog sa acordati o mai mare atentie alimentatiei ,sportului ….si in special alimentatiei copiilor.O vista sanatoasa e costisitoare,e adevarat,dar oare nu merita sa facem tot efortul sa traim sanatos?Cand ajungi sa fii bolnav,degeaba te intrebi “de CE eu”.Incercati sa preveniti decat sa tratati.Viata e atat de frumoasa!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required