Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ce relație ai cu corpul tău?

Screen shot 2015-01-26 at 10.38.45 AM

Pentru că tot e la modă femeia cu forme, Weight Watchers, o echipă ce și-a propus să ne ajute psihic oricui pentru o viață mai sănătoasă oferind sfaturi demne de urmat, au realizat un clip care subliniază ideea de a slăbi sănătos.

Subiectul clipului este axat pe partea dorsală a unei femei, pentru că problema a spraestimării acelei părți a corpului este prezentă în mintea oricărei reprezentante a sexului frumos.

Astfel, în clip, o femeie își urmează cursul natural al vieții, iar naratorul vorbește numai despre relația ei cu acea parte a corpului care o deranjează. O vedem cum face sport, cum se logodește, iar peste ani aceasta își dă seama că de-a lungul anilor, problema nu a constat în greutatea și dimensiunea corpului ei, ci în mentalitate.

Vă motivează acest clip?

Sursa: adsoftheworld.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required