Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Citate de la scriitoarea Mary Oliver : Apreciază-ți viața!

10456308_1024607767581246_2073058014_n

Dacă stai să se gândești mai adânc la propria-ți viață, realizezi că dreptul la viață și simpla existență sunt lucruri minunate. În fiecare zi ai oportunitatea de a depăși un nou obstacol și să apreciezi lucrurile care te fac să zâmbești. Iată ce ne sfătuiește scriitoarea Mary Oliver, câștigătoare a premiului Pulitzer.

1. Dacă te simți fericit fără motiv, nu ezita și nu-ți bloca sentimentele. Lasă-te în voia lor.
2. Oriunde ești, oricât de singur te simți, lumea se oferă drept ofrandă imaginației tale, te cheamă la ea și îți anunță apartenența la familia globală a lucrurilor.
3. Nu vreau doar să vizitez lumea, vreau să spun că fac parte din ea.
4. Ca să fiu sinceră, nu vreau să dau drumul încheieturilor idealurilor, nu vreau să-mi vând viața pentru bani și nici nu vreau să ies din ploaie.
5. Vino în iazul imaginației tale și bucură-te de dorințele tale, lipește-ți buzele de lume și trăiește.
6. Cred în bunătate. Și mai cred și în răutate, dar în special cred în cântat și în cântat mai ales atunci când nu este indicat.

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required