Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

CUM SĂ AI O ZI BUNĂ

Happy day

Mereu ne plângem că avem o zi proastă. Că suntem plini de ghinioane și nenorociri și că numai nouă ni se întâmplă anumite lucruri. Poate că nu e chiar așa și poate că ne inducem aceste gânduri. Cum să ai o zi bună chiar dacă nu e o zi chiar atât de bună?

Trezește-te devreme! Te simți mai productiv dimineața.

Exerciții matinale. Fă gimnastică, plimbă-te, aleargă sau înoată. Sporturile relaxante te ajută să începi ziua fresh. Un duș cald, urmat de unul rece o să îți dea energia de care ai nevoie pe toată ziua.

Mănâncă bine la micul dejun. Cereale integrale cu lapte degresat, pâine integrală, fructe, ceai sau cafea.

Gândește pozitiv! Nu trebuie să începi ziua cu gânduri negative, chiar dacă lucrurile nu merg bine, ține capul sus! Nu privi cu pesimism viitorul! Amintește-ți de lucrurile bune din trecut.

Fă-ți un plan la job. Chiar dacă ai multe taskuri, ia-le pe rând. Concentreză-te pe moment, nu pe viitor. Cu toții avem multe de făcut, concentrează-te pe ce faci acum, nu mai încolo.
Spune nu grijilor! Cu toții avem tendința spre îngrijorare, dar nu trebuie să ne lăsăm năpădiți de griji. Chiar dacă greșim, nu trebuie să ne frustram, ba din contra, de fiecare dată când greșim ar trebui să tratăm situația ca pe o provocare.

Bea multă apă. Devii stresat și agitat, chiar și trist atunci când nu consumi suficientă apă.

Fă o pauză de masă. Nu combina niciodată mâncarea cu munca. E o pauza, folosește-te de ea. Mănâncă încet și mestecă bine.

Superstițiile ar trebui îndepărtate. Ești superstițios și pesimist cu privire la viitor? Soluția este repetarea următoarei mantre :“viitorul mi-l construiesc eu, acum.”

Împărtășește-ți toate experiențele cu apropiații, fie negative sau pozitive!

Nu mânca niciodată seara dacă ești stresat! Cina trebuie să o iei devreme și într-un mod liniștit. Dacă starea nu îți permite să te bucuri de cină, renunță la ea.

Ignoră lucrurile negative! Dacă ziua a avut câteva momente negative, ignoră-le și concentreză-te pe cele pozitive.

Dacă vei respecta toate sfaturile de mai sus, sigur vei avea o zi bună în fiecare zi.

Tag-uri: , , , , , , , ,

2 Responses to “CUM SĂ AI O ZI BUNĂ”

  1. cameliamagia@gmail.com' Camelia says:

    lumeeeeeee eu le fac pe toateeee cele scrise mai sus…jurrrrr de aia sunt fericitaaaaa…nu pot crede….MAI OAMENI BUNI VOI SUNTETI JUMATATEA MEAAAA

  2. cameliamagia@gmail.com' Camelia says:

    AAAA MINT….NU M.AM GANDIT CU FAZA CU CINA….DACA AM O STRAE STRESATA DIN MOTIVE FIRESTI SI NORMALE O SA FAC CE PROPUNETI VOI…UN CEAI CE O FI DAR NU CINA….SI LA FAZA CU SPORTUL IARASI MINT….DAR CE FAC SIGUR SIGUR LUNGESC DRUMUL LA MUNCA CU CURBE PRINTRE BLOCURI SI MA DAU JOS CU DOUA STATII DE AUTOBUZ INAINTE DE TIENDA SI LA INTOARCERE OMU MEU MA LASA LA VREO 5 KM DE CASA….TOT GRASA SUNT DAR FERICITA!PUP.DA AL OPTIMISMO ..NU AL PESIMISMO

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required