Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Din pasiune și grijă pentru ceilalți

haircuts-for-homeless-mark-bustos-12

Mark Bustos este un om ca toți ceilalți, doar că, în singura sa zi liberă din săptămână alege să ajute oamenii străzii așa cum știe el mai bine.

Mark, care este frizer, merge pe străzile din New York în fiecare zi de duminică și tunde și aranjează oamenii străzii pe care îi întâlnește.

Americanul susține că face acest gest din grijă pentru cei care uneori nu-și permit nici să mănânce, lipsa banilor fiind o problemă destul de gravă pentru cei aflați în situația lor.

Bustos povestește că una dintre cele mai impresionante povești pe care le-a auzit a fost de la un bărbat numit Jemar Banks. După ce a fost tuns și aranjat de el, individul l-a întrebat dacă știe pe cineva care l-ar angaja.

Sursă: Boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required