Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Facebook vs. realitate

facebook

În prezent, rețelele de socializare fac parte din viața noastră. Iar smartphone-urile sau tabletele sunt asistenții personali ai acestor platforme online, ajutându-le să fie cu noi pretutindeni. Însă, poate, nu conștientizăm cât de mult dăunează.

Facebook reprezintă un adevărat pericol pentru relațiile de prietenie sau de orice alt tip proiectate în realitate. Online Dating University, o platformă de socializare din California specializată în formarea de cupluri în mediul online, explică prin intermediul unui infografic modalitatea în care Facebook-ul afectează relația dintre partenerii de viață.

Cu toate că vizualul are scopul de a elimina concurența pentru promovare proprie, sunt multe lucruri detaliate din care putem învăța să apreciem mai mult ceea ce se întâmplă lângă noi, fizic, decât în mediul online.

facebook1

Sursa: http://www.onlinedating.org/

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required