Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Încrederea egalează frumusețea

turia

Într-adevăr, am învățat acest lucru de la Turia, un inginer minier, masterand. Aceasta a suferit arsuri pe 65% din suprafața corpului din cauza unui incendiu în mijlocul căruia Turia a fost prinsă, produs în anul 2011 în timpul unui maraton care a avut loc în Australia de Vest.

Doctorii i-au dat șanse minime de supraviețuire, însă ea a sfidat moartea. În prezent, Turia este un speaker motivațional și autoare a mai multor publicații. În ultimele șase luni a călătorit cu bicicleta de la Sydney până la Uluru, a înotat 20 de kilometri în lacul Argyle din Washington și a parcurs pe jos Zidul Chinezesc. Toate aceste activități au fost efectuate pentru strângerea de fonduri în favoarea Interplast, o organizație care oferă servicii gratuite de chirurgie plastică, de reconstrucție a țesuturilor.

De curând, Turia a pozat pentru revista The Australian Woman Weekly. A ajuns pe copertă, ceea ce, spune Turia, înseamnă că frumusețea egalează încrederea în sine.

S-a creat un eveniment fără precedent. Cum ne-am obișnuit să vedem numai modele 90-60-90 pe coperțile revistelor de beauty, iată că, acum, Turia a încercat să schimbe preconcepțiile lumii cu privire la frumusețea fizică. O fi reușit? Cititorii decid.

Coperta a fost deja declarată COPERTA ANULUI 2014 de către juriul care organizează anual festivitatea Women of the Future.

cover Turia

Sursa: Buzzfeed.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required