Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

La cafea cu toții prietenii de pe rețelele de socializare

intalnire1

Dacă vă uitați atent la toți cei din lista voastră de prieteni de pe Facebook, pe câți îi cunoașteți personal? Dar mai ales, pe câți dintre ei i-ați neglijat până acum?

Matt Kulesza, un student din Melbourne, a lansat un proiect dedicat special acestei probleme. Acesta și-a dorit să iasă la cafea cu fiecare dintre membrii listei lui de prieteni alcătuită din peste 1000 de prieteni.

Studentul și-a documentat întâlnirile și i-a ținut la curent prin intermediul Tumblr și Facebook pe toți curioșii în momentul desfășurării acestui proiect.

Matt a descries proiectul ca fiind un exercițiu pentru socializarea în realitate și, mai ales, pentru cunoașterea persoanelor dincolo de mediul online.

Până în prezent, studentul s-a întâlnit numai cu 24 de oameni din lista lui de prieteni. Noi îi urăm cafea plăcută până la sfârșitul proiectului.

Puteți urmări profilul de Tumblr al lui Matt pentru a putea vedea în ce stadiu se află.

Sursa: http://1000pluscoffees.tumblr.com/

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required