Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Lucruri moderne de neconceput în trecut

old new

Secolul XXI și modul în care lucrurile au evoluat, le-ar fi dat mari bătăi de cap tradițiilor vechi și a preconcepțiilor anilor ‘50. Iată câteva exemple:

1.Un cuplu necăsătorit poate avea o casă

Potrivit Unmarried.org, 45% dintre familiile din Statele Unite ale Americii sunt alcătuite din cupluri necăsătorite.

2.Femeile sunt mai educate

În 1970, doar 12% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25 – 32 de ani aveau liceul. În prezent, 38% din același segment sunt licențiate.

3.Crește numărul de mame singure

Potrivit unui studiu realizat de the National Center for Health Statistics, 40% dintre femeile nemăritate, nasc. Este o schimbare drastică, având în vedere faptul că în anii 50, numărul mamelor singure din SUA era estimat la 500.000.

4. Oamenii devin din ce în ce mai deschiși în privința fetish-urilor

În 2001, existau 70.000 de site-uri pentru adulți cu conținut pornografic. În anul 2013, numărul lor a crescut considerabil până la 4.2 milioane doar în SUA.

5. O treime dintre cupluri s-au cunoscut online

Un studiu recent, efectuat pentru perioada 2005-2012, dovedește că o treime din cuplurile care s-au căsătorit, s-au cunoscut online.

6. Căsătoria între cuplurile de același sex s-a legalizat în 19 orașe din SUA

În anii ‘60, americanii cereau legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex. Astăzi, 19 orașe sunt de acord cu drepturile cerute de aceste cupluri.

California, Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Iowa, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont și Washington.

7. Sexul este ceva frumos

Anii ‘50-‘60 au considerat sexul un subiect tabu. Cercetătorii William H. Masters și Virginia E. Johnson au studiat sexualitatea umană, ajungând la concluzia că este un obicei sănătos despre care ar trebui să discutăm deschis cu toții.

Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required