Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Mit și realitate despre mamele casnice

mama9

Există diverse preconcepții legate de mamele casnice. Ba că este greu, ba că altceva nu mai pot să facă decât să fie babysitter non-stop și că nu mai au timp pentru ele. Sau că trece timpul și nu se mai pot realiza, copiii fiind, deci, un impediment în dezvoltarea pe mai multe planuri.

Iată că o mamă a vrut să elimine aceste răutăți prin intermediul unui proiect foto. Pe lângă faptul că este o fire creativă și este pasionată de artă, aceasta a vrut să arate lumii întregi că a fi o mamă casnică nu înseamnă doar babysitting sau spălat vase și haine toată ziua.

Deci, cine sunt? Sunt mamă, nevastă, femeie de serviciu, iubită, bucătăreasă, administrator și fac asta în ture și de noapte și de zi. Niciunul dintre job-uri nu este solicitant, însă greul apare doar când le fac pe toate simultan”, spune mama.

Mai mult decât atât, ea este foarte mândră că reușește cu succes să încheie o zi îndeplinind toate sarcinile pe care și le-a propus și, pe lângă toate acestea, mai apucă să facă și ceea ce îi place.

Nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Aș schimba opiniile altora despre mamele casnice și despre ceea ce fac ele toată ziua”.

Sursa: Boredpanda.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required