Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Nu am timp de pierdut

FullSizeRender-33

Am o meserie în care vorbitul e de bază, așa că e important să am grijă nu numai de dicție și conținut, ci și, pur “tehnic”, de gât. Mi s-a întâmplat să mă pocnească o raceală exact când aveam mai mare nevoie de vocea mea, ba chiar am ajuns să caut toate soluțiile existente pentru tratarea rapidă a unei astfel de nenorociri – la mine, ca și la cântăreți sau actori, neputința de a vorbi cu vocea curată și limpede, poate provoca daune serioase și nu glumesc.

Am și amanât un eveniment pentru care semnasem contract în avans din această pricină și zău că nu mi-a placut ideea, mai ales că pierdusem și banii afectați. Așa încât m-am gândit să vă mai dau câte o idee bună și pe acest subiect, mai ales că vremea răcoroasă trage dupa ea și o trenă de afecțiuni enervante, care se lasă ba cu nasul în batistă, ba cu o voce de lup.

Ce-am pierdut eu cu fiecare minut de durere în gât se poate cuantifica și în altceva decat în bani – am pierdut, în câteva situații, timpul. Pentru că mă obligau doctorii să intru în pauză vocală și trebuia să scriu orice, voiam să comunic. Enervanta situație, dar i-am gasit leacul. Am început să mă pun la punct cu metodele de prevenție și de tratament, nu ca să evit doctorii, ci ca să fiu mai bine pregatită pentru o astfel de situație neplacută.

M-am distrat puțin intrând pe o platformă unde poți testa ce tip de raceală ai – o joacă la care vă invit și pe voi, o să vă placă. Găsiți testul chiar aici.

Main - Nu am timp de pierdut

Chiar dacă am pomenit de distracție și joacă, durerea în gât e o treabă serioasă și vă sfătuiesc să o tratăm ca atare, atât ca subiect, cât și ca maladie. Deci, voi ce pierdeți într-un minut de durere în gât ? :)

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required