Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Robin, ce crezi că-ți va spune Dumnezeu când vei ajunge la Porțile Raiului?

robincover

Atunci când moare un actor cu ale cărui roluri te-ai identificat și crescut, parcă timpul stă în loc. Îți este imposibil să realizezi că un zâmbet poate fi șters atât de rapid de pe fețele oamenilor, încât, pentru o secundă, devii debusolat. Robin Williams face parte din acea categorie aparte a marilor actori talentați care va rămâne întotdeauna în sufletele, mințile și inimile cineaștilor și cinefililor.

În 2001, Robin a fost întrebat în cadrul emisiunii Inside the Actors Studio, al cărui moderator este James Lipton, ce își imaginează că i-ar spune Dumnezeu la Porțile Raiului.

Robin a răspuns în stilul lui caracteristic. Plin de umor și cu o ușoară urmă de ironie, acesta și-a imaginat că Mozart și Elvis vor cânta pe acolo, în timp ce Dumnezeu i-ar spune un banc care începe cu: Doi evrei au intrat într-un bar.

Cu siguranță ne va lipsi unicitatea lui, talentul original și umorul deosebit cu care ne-a cucerit pe toți.

Sursa: Mashable.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required