Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Să colaborăm cu Emeli Sande!

emeli

Emeli Sande este o cântăreață irlandeză cunoscută, mai ales, pentru piesa de succes, Read all about it. În spatele pianului, versurilor și liniilor melodice, Emeli a ales ca pentru următorul hit să apeleze la fanii ei pentru inspirație.

Oricine poate lua parte la crearea unei capodopere muzicale. Emeli îi roagă pe internauți să folosească tag-ul #FeelXE pe rețelele sociale împreună cu o poză, cuvinte sau sunete care inspiră sentimentul de bucurie, fericire (exhilaration). Acesta din urmă reprezintă tema noului cântec.


Întotdeauna am considerat că ar fi cool să pot interacționa cu fanii pentru a compune. Provocarea este aceea că nu știu unde va duce toată această experiență. Este ca atunci când urci pe scenă. Nu știi exact ce se va întâmpla cu emoțiile pe care le transmiți publicului. Dacă spectatorii le vor simți sau nu. Personal, sentimentul de bucurie poate avea mai multe sensuri. De aceea apelez la fani.

Sursa: Mashable.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required