Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

48 Hour Film Project Brașov

48

Regizori amatori de pretutindeni și pasionați de film, uniți-vă! S-a dat startul, de ceva vreme, la înscrierile pentru concursul din 25-27 iulie, 48 Hour Film Project, care se va desfășura în Brașov.

Conceptul a luat naștere în anul 2001. Mark Ruppert, creatorul și producătorul acestui festival-concurs, a venit cu ideea de a face un film în doar 48 de ore. O provocare, am spune. Atunci, întrebarea care a ajuns să domine proiectul a fost; producțiile realizate în 48 de ore ar fi mai vizualizate? Așa s-a născut 48 Hour Film Project.

Ce se întâmplă, de fapt? Participanților li se dau 48 de ore pentru filmarea și montarea unui film, bazat pe scenariul propriu. Înainte de start, se prezintă un personaj, o replică, un gen sau un dialog care trebuie neapărat se regăsească în scenariu. Urmează un week-end fără somn, timp în care proiectul trebuie să capete o formă finală.

Anul acesta, 48HFP va fi prezent în peste 120 de orașe, reunind peste 60.000 de persoane. Proiectul s-a răspândit în Asia, Australia, Europa, Africa și America.

Scopul acestui mic festival-concurs este acela de a încuraja tinerele talente și de a le promova. Este un test destul de dur, concentrat mai mult pe creativitate și lucru în echipă. 48HFP se bazează pe fapte, nu pe vorbe.

Prin urmare, după cum scrie și pe site-ul oficial,

Înscrie-te azi! Locurile sunt limitate.

În acest an, echipele vor fi acceptate pe principiul primul venit, primul servit. Odată ce înscrierea iniţială se va închide, vom accepta echipe pentru lista de aşteptare. Dacă o echipă înscrisă renunţă, apelăm la lista de aşteptare. Dacă există interes şi putem garanta timp de proiecţie suplimentar, vom adăuga mai multe echipe din listă.

Taxa de înscriere este 520 lei / echipă.

Pentru detalii și înscriere, vă invităm să intrați pe 48 Hour Film Project

Succes!

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required