Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Doctor House în România

hugh poster

Hugh Laurie este Doctor House. Actorul care i-a dat viață personajului Gregory House cântă la pian și este un om sensibil în ciuda caracterului egocentric și dur de care a dat dovadă rolul său în serialul foarte apreciat de telespectatorii de pretutindeni.

Muzica, pentru el, reprezintă o pasiune, un mod de viață, un refugiu. Acesta se detașează de lume, găsind alinare și relaxare în notele muzicale. La vârsta de 6 ani a descoperit pianul și s-a îndrăgostit nebunește de sunetele acestui instrument. Imaginea pe care i-a creat-o personajul pe care l-a interpretat, în realitate, se află în antiteză cu romanticul şi sensibilul muzician din interiorul lui Hugh. Ironicul Dr. House este, de fapt, Romanticul Dr. Love.

În prezent, Hugh este un muzician desăvârșit și va concerta în București pe 12 iulie la Sala Palatului, ora 20.00, alături de The Copper Bottom Band.

Acesta a acordat unei publicații un interviu în care povestește cum a descoperit muzica și ce rol a avut aceasta în viața lui. Actorul și muzicianul Hugh Laurie a ținut să menționeze că este încântat de faptul că va susține un concert pentru publicul român și speră să își facă spectatorii fericiți așa cum este și el atunci când interpretează piesele pe scenă.

Un fragment din interviu:

Cei mai mulți copii, la vârsta de 6 ani se joacă cu mingea, dar tu la vârsta asta învățai să cânți la pian, chitară, tobe, muzicuță și la saxofon. Cum ai ajuns în acest univers magic al muzicii și cum simțeai aceste activități când erai mic?

Hugh Laurie: Mă jucam și cu mingea, desigur, dar știi cum e, când se întunecă… Muzica a fost întotdeauna cel mai bun prieten al meu, cea mai plăcută companie. Muzica e un loc în care te pierzi, e un lucru care te consolează, te bucură, te uimește sau te emoționează. Pur și simplu iubeam să stau în fața pianului și să mă joc încercând să urmăresc pașii eroilor mei.

Dacă ar fi să întocmești o listă de 10 piese care să devină soundtrack-ul vieții tale, ce melodii ai alege?

Hugh Laurie: Sunt groaznic la făcut liste. Când ajung să completez a 10-a poziție din listă, îmi vine să mă întorc și să le schimb deja pe primele cinci. Preferatele mele se schimbă constant. Ar fi ca și când m-ai pune să aleg porțiunea preferată dintr-o mare în care să înot.

Dacă ai putea cânta pe aceeași scenă cu unele dintre legendele blues-ului și jazz-ului, pe cine ai alege și de ce?

Hugh Laurie: Nu ar trebui să cânt cu niciunul dintre ei. Aș fi fericit doar să stau și să ascult în timp ce Ray Charles, Bessie Smith, Muddy Waters sau Professor Longhair, sau oricare din sutele de eroi ai muzicii ar cuceri scena.

Te rugăm să transmiți un mesaj publicului din România care abia așteaptă să te vadă live.

Hugh Laurie: Sper că publicul din România e la fel de încântat ca noi. Abia așteptăm să venim. Show-ul e unul de care sunt tare mândru. Sper să putem face publicul la fel de fericit precum suntem și noi când interpretăm aceste piese. Ne vedem acolo!

Sursa: Hotnews.ro

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required