Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Filme noi pe care nu trebuie să le ratezi

Sunt multe filme care urmează să se lansează vara asta, dar recomandările noastre pentru o vară liniștită și romantică sunt următoarele:

1. They Came Together

Filmul de dragoste regizat de Davin Whain este o satira a tuturor clișeelor din filmele de dragoste pe care le-ați văzut de o mie de ori, care arată și partea reală a lor: întâlniri care s-au terminat prost și lucruri nespuse în filmele cu siropuri. Filmul o să apară pe 27 iunie.

2. Yves Saint Laurent

Filmul o să apară pe 25 iunie și va fi primul dintr-o serie de două filme despre viața legendarului designer Yves Saint Laurent.

3. Obvious Child

Filmul este povestea unei femei care a fost parasite de Ziua Îndrăgostiților și decide să aibă o aventură de-o noapte care rezultă într-o sarcină neașteptată. Restul poveștii o aflați după ce mergeți la film. Apare pe 6 iunie.

4. Boyhood

Prezintă povestea unui băiat și procesul lui de creștere de la vârsta de 6 ani la 18 ani. Apare pe 11 iulie.

5. The Fault In Our Stars

Filmul este scris după cartea lui John Green cu același titlu și prezintă povestea a doi adolescenți inteligență care ajung să se îndrăgostească. Explorează tema dragostei într-un mod funny, dar și tragic.

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required