Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Pe ce plaje să mergi în vacanță

2014-08-12-IsoladeiConigliLucioSassi-thumb

Plajele sunt punctul central al unei vacanțe la mare. În această idée, publicația HuffingtonPost a realizat un top al celor mai bune plaje de pe mapamond.

Pe primul loc se situează Grace Bay de pe insulele Turks & Caicos și poate fi descrisă într-un singur cuvânt: ”Rai”. Plaja este destul de mare dar nu multe persoane vin aici. Practic, acesta-i un motiv în plus pentru a o vizita.

Locul doi este ocupat de Navagio, o plajă din Grecia cu o panoramă superbă și apă cristalină. Locația îmbină frumusețea mării cu spicuiri piscuri de dealuri și munți acoperiți de vegetație sălbatică.

Pe poziția a treia găsim plaja Jericoacoara din Brazilia. Așa cum era de așteptat pentru locațiile din această țară, plaja este absolut superbă. Apă foarte clară și un soare numai bun de stat la bronzat.

Locul patru îi revine plajei Matira din Polinezia Franceză. În Pacificul de Sud, Matira își așteaptă vizitatorii cu căsuțe tradiționale pentru odihnă și un nisip foarte fin.

Sursă: Huffingtonpost.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required