Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Reclame în spațiu? Nicio problemă!

pocari

Va trebui doar să așteptăm până în anul 2015. Ușor-ușor ne conformăm scenariului Back To The Future.

Producătorii japonezi ai băuturii carbogazoase Pocari Sweat vor să trimită pe Lună mesaje scrise de copii japonezi și utilizatori de pe Internet.

Băutura este una foarte cunoscută în Filipine. Aceasta înlocuiește rapid mineralele pe care le pierdem dim organismal în momentul în care transpirăm. Vitaminizează și energizează corpul asemenea unui energizant, doar că este… natural.

Practic, sub forma a 120 de plăcuțe de titaniu, mesajele vor fi inspcripționate cu laser și trimise în spațiu, apoi depozitate pe Lună într-o cutie tot din titaniu Pocari Sweat.

Otsuka Pharmaceutical, compania producătoare a acestei băuturi, declară că operațiunea de lansare se va desfășura în Florida, în luna octombrie a anului viitor.

Capsula timpului, așa cum i-au spus deținătorii ideii, va transporta cutia cu greutatea de 1 kg pe Lună și mai are rolul de a menține o temperatura propice mediului din spațiu.

Doar patru zile va dura călătoria capsulei la bordul unei rachete Falcon 9.

Ingenios, inedit și, sincer, nu ne-ar mira dacă peste câțiva ani vom avea amenajate pe Lună și billboard-uri luminate pe care le putem vedea de pe Pâmânt.

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required