Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Să mergem să îi vedem pe câștigătorii TIFF 2014 la București!

?????

Iată că s-a terminat și cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania unde a rulat în premieră filmul 12 ani de copilărie/Boyhood în regia lui Richard Linklater.

Cinefilii vor avea ocazia să vadă la București în perioada 10-19 iunie filmele favorite ale juriului TIFF, printre care se află, evident, marele câștigător distins cu Trofeul Transilvania și cu premiile de interpretare pentru actorii Javier Pereira și Anna Garrido, Stockholm în regia lui Rodrigo Sorogoyen.

De asemenea, vom putea viziona filmul distins cu Premiul pentru Cea mai bună regie, Zgârie-nori suspendați/Floating Skycrapers, pe cel recompensat cu Premiul Special al Juriului, Viktoria, și chiar cele două filme răsplătite cu Mențiunea specială a juriului: Câinele/ Paat (regia Amir Toodehroosta) și Umbra albă/ White Shadow (regia Noaz Deshe).

În topul preferințelor s-au mai numărat și Quod Erat Demonstrandum (regia Andrei Gruzsniczki) și Everything We Loved (regia Max Currie).

De asemenea, pe 13 iunie va rula în cinematografe în premieră, lung metrajul lui Vlad Petri, București unde ești?, un documentar despre protestele din 2012 din Piața Universității.

Deci, ce mai așteptăm? Să ne cultivăm, să fim curioși și să admirăm mințile creative la cinematograf.

Programul poate fi consultat aici

Vă urăm vizionare plăcută!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required