Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Sexul poate deveni mai bun pentru femei

sex better

În viitorul apropiat, cercetătorii de la Universitatea din Indiana plănuiesc să creeze un mod de contracepție pentru femei care să fie comod și plăcut.

Fundația Bill and Melinda Gates, al cărei scop este acela de a îmbunătăți calitatea vieții tuturor indivizilor din lume, a anunțat că acest proiect de cercetare face parte din 55 de proiecte desfășurate în 12 țări cu scopul de a promova sănătatea în toată lumea.

Câteva dintre aceste proiecte se axează pe dezvoltarea unor noi prezervative, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Debby Herbenick și Frank Sadio, doi dintre cercetătorii Universității din Indiana și fondaori ai companiei TheyFit (producătoare de preservative aici dau link către site-ul lor), au conceput, pentru femei, un tip de prezervativ cu o formă eliptică, care se mulează după corpul fieăreia dintre ele.

Herbenick spune că, pe piață, există puține metode de contractepție pentru femei – de obicei mari și incomode, nepotrivite anatomiei lor. Ceea ce vor ei să creeze este un prezervativ pentru femei care să ofere senzația aceea naturală. Din păcate, în zilele noastre, sunt mulți bărbați care refuză să folosească prezervative. Astfel, va fi rândul femeii să aibă dreptul la opinie folosind această metodă.

Banii strânși de cercetători garantează 18 luni de muncă, timp în care vor finaliza design-ul, vor căuta un furnizor și vor realiza prototipuri care vor fi trimise cuplurilor din India pentru testare.

Sursa: indianapublicmedia.org

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required