Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

STREET DELIVERY EDIȚIA A 8 A, 13-15 IUNIE 2014

street

Evenimentul-manifest se apropie cu pași repezi de București, Iași și Timișoara. Prin urmare, se restricționează traficul pe o stradă, transformând carosabilul într-un spațiu de promenadă plin de idei și creații care mai de care mai surprinzătoare și geniale. Street Delivery aniversează 8 ani de existență!

Tema acestui an este SOCIETATEA MOBILĂ. Un joc de cuvinte care scoate în evidență mișcarea liberă în oraș fără a folosi vreun mijloc de transport, deci un îndemn la alergat, sport, mișcare în general, și lumea digitală înțeleasă prin prisma tuturor device-urilor mobile. Adică, pe scurt, cum putem face ca orașul să devină mai USER FRIENDLY?

În cazul în care nu știți exact despre ce e vorba, Street Delivery scoate cultura urbană din colțurile ascunse ale fiecărui oraș dintre cele trei menționate și o întinde pe stradă, în văzul tuturor. Vorbim despre proiecte culturale lucrate în secret sau nepromovate, nesusținute sau care s-au născut din hobby-urile unor oameni simpli și talentați.

Muzică, voie bună, rebeliune și dans, dread-uri și afro, șalvari și rochițe hippie, căței sofisticați și poi-poi-uri, Street Delivery este un festival pentru toate națiile, națiunile și naționalitățile, adică pentru toată lumea.

De menționat este că anul acesta, Street Delivery se va desfășura în București nu numai pe strada Arthur Verona, ci se va și prelungi ocupând Piața George Enescu din fața MNAR, care va găzdui insula Street Delivery Sports.

Vă las și programul SD 2014 pentru toate cele trei orașe:

BUCUREȘTI

TIMIȘOARA

IAȘI

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required