Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Unde merg în vacanță? (I)

vacanta extern

Dacă încă nu v-ați hotărât încă unde să vă petreceți vacanța de vară, avem câteva locații pe care le recomandăm pentru 2014. Le recomandăm pentru că, potrivit Google, acestea sunt cele mai căutate destinații în prezent. Astfel, TravelSupermarket.com a conceput o listă:

1. Rovinj – Aparent, este cea mai căutată destinație. Este un oraș din Croația situat pe coasta Mării Adriatice. Desigur, Croația s-a aflat întotdeauna în topul preferințelor turiștilor, însă Rovinj este de vizitat datorită faptului că este o frumusețe nedescoperită de mulți dintre noi.

2. Reykjavik – Capitala Islandei este faimoasă pentru oamenii interesanți care o populează și pentru viața de noapte activă. Bineînțeles, nu putem sări peste Aurora Boreală. Orașul este recomandat mai mult pentru spectacolul de lumini pe care-l oferă. O foarte bună alegere pentru seri mereu romantice.

3. Copenhaga – Privirile Europei se vor îndrepta către capitala Danemarcei, mai ales că este locul în care s-a organizat Eurovision în acest an. Grădinile Tivoli sunt o bucurie pentru ochii turiștilor. Nu te poți plictisi. Ai la dispoziție cafenele cu aer vintage și te simți mereu în siguranță, iar restaurantele sunt poziționate lângă canalele istorice. Minunat!

4. Biarritz – Faimos pentru surfing și o atmosefră de lux, Biarritz a fost considerat, pe vremuri, un loc de joacă pentru cei cu stare financiară foarte bună, chiar exagerat de bună. Acum, însă, acest oraș s-a transformat într-o zonă culturală, unde la orice pas găsești oameni pasionați de muzică și sporturi de apă. Plaja principală se poate aglomera rapid și se află la propriu pe strada principală a orașului. Plimbările pe malul oceanului sunt absolut liniștitoare.

>

Sursa: TravelSupermarket.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required